Nytt år – nytt hem

Lagom till det nya året börjar jag äntligen komma i ordning i min nya lägenhet som jag verkligen längtat efter att få flytta in i. Jag bodde många år i min förra lägenhet och trivdes bra, men jag kände alltför ofta att jag skulle vilja ha en större lägenhet. Det är ju en väldig bostadsbrist i Sverige men efter lite envishet och tålamod fick jag äntligen tag på en större lägenhet i ett område jag länge spanat in.

Anlita flytthjälp – Bland det bästa beslutet jag tagit

Nackdelen när man bor så väldigt länge på samma ställe som jag faktiskt gjorde i min förra lägenhet är att man samlar på sig så sjukt många saker och prylar. Jag vill ju heller inte göra med av med allting så det var bara att glatt packa ner allting i lådorna. När jag väl hade fått ner det mesta så insåg jag ju hur mycket det faktiskt var att flytta, även om lägenheten var relativt liten. Där och då tog jag beslutet att boka flytthjälp. Det är nog bland det bästa beslutet jag tagit tror jag.

Otroligt skönt att släppa hela flytten till några riktiga proffs

Min nya lägenhet ligger på översta våningen och jag känner verkligen att jag aldrig hade fixat att bära upp allting på egen hand. Många gånger är man lite dum-snål och väljer hellre att göra allting själv. Men vad man inte tänker på är hur jobbigt och påfrestande det faktiskt är, och många gånger även stressigt. Det var så otroligt skönt att bara släppa hela flytten till några riktiga proffs som dagligen arbetar med att flytta saker och boenden. Jag känner att det gick så mycket fortare än om jag hade gjort det själv och jag sparade antagligen på en hel del värk i kroppen. Man vill ju ändå ha lite energi kvar till att komma iordning i sitt nya hem! Mitt tips till alla er som skall flytta är helt enkelt att unna er själva att boka flytthjälp, det är värt varenda krona.