Elektriker i Kävlinge

Min elektriker i Kävlinge heter Jan-Olof och har arbetat som elektriker i över 40 år. Han är riktigt duktig och har stora erfarenheter av allt som rör elektricitet, oavsett vad jag har för frågor så kan jag få ett svar från honom. Det är ibland svårt när man är ensamstående och till åren att få hjälp med sådana här saker som elektricitet. Om det blir strömavbrott så kan det ta dagar innan jag får strömmen tillbaka om jag ska vänta på elektrikerna i ”stan”, där måste jag boka tid i ett par veckor innan om det ska garanteras ett besök. Därför började jag kontakta min elektriker i Kävlinge för ett par år sedan.

Stans elektriker

Att ens försöka få tag på någon av stans elektriker verkar vara hopplöst ibland. Jag förstår inte vad det är som gör att en elektriker kan ha så mycket att göra hela tiden, men det är väl kul att det gynnar någon som arbetar där även om jag inte är så nöjd med dom. När jag ringer Jan-Olof så svarar han 95% av gångerna för de övriga 5% är han helt upptagen. Jag kan förklara för honom vad det är för fel och sedan ställer han en diagnos som alltid stämmer. Jag vet att jag kan lita på att han hjälper mig om det krisar.

Dyrt med elektricitet

Nu har det blivit så himla dyrt med förbrukning av el så att vi människor faktiskt för första gången på evigheter försöker att spara in på en sådan självklar sak som att använda elektricitet eller att släppa ut värmen genom öppna fönsterrutor eller dörrar som står på glänt. Vi börjar nog att snåla mer på energi som el och kanske får elektrikerna mindre att göra ett tag innan elpriserna börjar gå nedåt igen. Men jag kommer alltid att anlita min elektriker i Kävlinge.