En genuin företagshyllning

Jag älskar företag som gör det där lilla extra! Att bli sedd och hörd som kund är otroligt viktigt samtidigt som företaget i sig måste vara pålitligt och hänga med i den ständiga utvecklingen som sker i omvärlden. Ett sådant företag, med bas kring Sjömarken, Borås är Sjömarkens isolering.

Service, material och teknik i toppkvalitet

Sjömarkens isolering har hjälpt oss på allra bästa möjliga sätt i samband med vår renovering. Vi fick redan vid första samtalet grym service och under hela den här processen av isolering av våra väggar, tak och golv har jag upplevt att det här gänget verkligen kan sin grej och använder sig av material och teknik som är både kostnadseffektivt och miljövänligt.

Sjömarkens isolerar med lösull och sprutas in i alla tänkbara och svåråtkomliga utrymmen, det betyder även att vi sluppit ha massa material ståendes på gården.

Lång erfarenhet och arbete efter transparent kvalitet

Något annat jag fick veta om detta företag är att de arbetar efter något som kallas transparent kvalitet och innebär att tredjepart när som helst kan komma att granska arbetet för att säkerställa att de följer alla gällande riktlinjer och kvalitet. Det här gjorde att vi kände oss säkra på att vi anlitat ett företag med rätt och pålitlig kompetens.
Sjömarkens isolering bedriver sina tjänster runt om i hela Väst- och Sydsverige. Med sin produktionsanläggning beläget i Borås som är en central del för detta område gör att det är både miljövänligt och innefattar korta och snabba leveranser av sin lösullsisolering.

Med detta sagt vill jag sända ett stort tack till Sjömarkens isolering som hjälpt oss på bästa tänkbara sätt med isolering i vår pågående renovering. Till er andra som står inför samma process vill jag varmt rekommendera detta hjälpsamma och professionella företag. Ni kommer inte att bli besvikna.